LENNART REMEIJSEN

Expert, vereenvoudiger en onafhankelijk.


Vereenvoudiger en 100% onafhankelijk

Lennart is een energieke en onafhankelijke spreker met scherpe analyses. Zaken die misschien complex kunnen lijken, heeft hij teruggebracht naar de eenvoudige essentie. Daarbij heeft hij een kritisch oog voor waar succes en falen vandaan komen en de kennis die het verschilt maakt. Verder is hij ook heel open over zijn eigen lessons learned. Leren van fouten is veel effectiever dan het bestuderen van succes, omdat de causale relaties veel sterker zijn.

 

Kennis + Vaardigheden = Méér Rendement

Lennart: "Ik vind het fantastisch om deze Masterclass te geven, maar zie het ook als grote verantwoordelijkheid. De keuze voor een cursus beleggen is heel belangrijk, omdat het voor langere tijd kan bepalen met welk perspectief iemand naar de beurs zal kijken. Daarom wil ik kennis delen van 's werelds beste beleggers, zodat mensen echt goed leren beleggen. Alles draait om kennisvergroting en de juiste mindset ontwikkelen."


Bezoek aan Warren Buffett

Recentelijk heeft hij de aandeelhoudersvergadering van Warren Buffett in de VS bezocht en verder is hij lid van diverse internationale communities. Na veel positieve reacties op eerdere gastlezingen is deze Masterclass uitgegroeid tot een compleet verhaal met alle lessen uit bekende bestsellers. Uitdagend programma? Jazeker, maar ook heel goed te volgen voor beginners door een goede opbouw en uitgebreide documentatie.

 

Waarom Rijke belegger arme belegger?

Lennart: "Wat ik fascinerend vind aan beleggen is dat iedere transactie in aandelen bestaat uit een koper en verkoper. Bij het kopen van aandelen is er dus ergens iemand anders op de wereld die op hetzelfde moment denkt dat het beter is om te verkopen. Beiden denken de juiste beslissing te nemen en toch is er sprake van een rijke belegger en arme belegger. Krachtige vragen zijn daarom altijd: Waarom zou ik het toch fout kunnen hebben? Waar zitten de risico's in mijn redenatie?"

 


Maximaal 25 deelnemers voor optimaal leerrendement.